PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تعریفی از اسکی و انواع آن


alone
24-12-2010, 11:16 AM
تعریفی از اسکی و انواع آن


اِسکی نام چند گروه رشته ورزشی است که در آنها از تخته‌هایی با اشکال گوناگون که به پای ورزشکاران بسته می‌شود جهت سر خوردن رون سطوح مختلف استفاده می‌شود.


http://sport.harferooz.com/photos/images/593Christel_Pascal_01.jpg (http://sport.harferooz.com/photos/view.php?filename=593Christel_Pascal_01.jpg)


اسکی روی برف

* اسکی آلپاین
o اسکی مارپیچ کوچک
o اسکی مارپیچ بزرگ
o اسکی سرعت
o سوپر جی
o سوپر ترکیبی
* اسکی شمالی
o پرش از تخته
o اسکی تلمارک
* اسکی صحرانوردی
* اسنوبرد


اسکی روی آب

http://sport.harferooz.com/photos/images/324Ski_Ballet_Cell.jpg (http://sport.harferooz.com/photos/view.php?filename=324Ski_Ballet_Cell.jpg)


اسکی روی چمن

http://sport.harferooz.com/photos/images/728G_C3_A9_C4_8Dko.jpg (http://sport.harferooz.com/photos/view.php?filename=728G_C3_A9_C4_8Dko.jpg)