PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مادر اصلی تکنیک های ایکیدودایتو ریو آیکی جوجیتسو یا به اختصار دایتو ریو هست


bahar
15-11-2010, 05:16 PM
مادر اصلی تکنیک های ایکیدودایتو ریو آیکی جوجیتسو یا به اختصار دایتو ریو هست

http://sport.harferooz.com/photos/images/603jujutsu.gif (http://sport.harferooz.com/photos/view.php?filename=603jujutsu.gif)


تو تاپیک هنرهای رزمی درباره هاپیکدو و ایکیدو صحبت شده؛ مادر اصلی تکنیک های ایکیدو , دایتو ریو آیکی جوجیتسو یا به اختصار دایتو ریو هست ؛ هاپیکدو با اینکه هنر ترکیبی هست ولی اکثر افراد بر این نتیجه هستن که اساس اون نگرش کره ای به تکنیک های دایتو ریو هست و توسط شخصی کره ای که بعد از جنگ جهانی 2 به کره بر میگرده ابداع شده .

درباره اینکه ایکیدو نمایشی به نظر میرسه ؛ بله اکثر هنرهای رزمی ژاپنی به این شیوه هستن و از بیرون به صورت نمایشی دیده میشن ( کاراته که اوکیناوایی هست رو لطفا به حساب نیارید ) ؛ و خدمت شما هم عرض کردم مدت زمان طولانی تری میبره تا تکنیک های پایه اون رو بتونید اجرا کنید ( 1سال حداقل ) - تقریبا هر کسی میتونه درست یا غلط مشت بزنه ولی برای تکنیک های تای جوتسو ( هنر بدن ) و قفل مفصل که در هنر های رزمی ژاپنی به کار میره و اساس اونهاست ( مثل تکنیک های پایه ایکیدو یا جوجیتسو ) احتیاج به هماهنگی کامل بدن و ذهن دارید در قدم اول ؛ بعد هماهنگی با بدن حریف و سناریو های مختلفی رو باید در نظر بگیرید .
اساس اینگونه هنرهای رزمی ، حافظه ماهیچه ای هست ، یعنی در اثر تمرین زیاد به اصطلاح تکنیک تو بدن شما میافته و به طور ناخوداگاه قادر به انجام تکنیک هستید وقتی خطری ایجاد بشه ؛ مثل واکنش عصبی بدن وقتی به یک چیز داغ میخوره و بی اختیار خودمون رو عقب می کشیم .

من درباره هنرهای رزمی چینی زیاد اطلاعی ندارم ولی وینگ چون هنر رزمی برای درگیری های نزدیک هست بر خلاف هاپیکدو که درگیری های نزدیک و دور هست ؛ و حرکات ( و همچنین ضربات ) بیشتر بر خط مستقیم هست تا دوار شکل . تاکید اصلی بر راندمان ضربه هست و سرعت یکی از ملاک های مهمش هست ؛ هم چنین قفل مفصل و تکنیک های نگاه دارنده زیادی توش به چشم نمیخوره ( این نسبت در مورد ایکیدو عکس هست ) .
در مورد وینگ چون به دلیل نوع اموزش ان از زمان های قدیم ، سخت هست که یک خط یا به اصطلاح لاین اصیل به دست اورد ( منظور ارتباط استاد به استاد هست به بالا ) . برای همین در انتخاب استاد باید بیشتر دقت کنی و در اخر هم اینکه ، شتاب پیشرفت شما در ابتدا بیشتر از کسی هست که ایکیدو رو شروع کرده .