ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درباره امیر باقری استاد بزرگ شطرنج


mehran1360
13-12-2010, 10:35 AM
امیر باقری


http://sport.harferooz.com/photos/images/79852zvq7b.jpg (http://sport.harferooz.com/photos/view.php?filename=79852zvq7b.jpg)


امیر باقری (زاده ۱۳۵۷) شطرنج‌باز ایرانی-فرانسوی و دومین ایرانی است که در سال ۲۰۰۳ به درجهٔ استاد بزرگی دست یافت. وی ۳ بار در سال‌های ۱۹۹۸ (میز یک: ۴+ ۶= ۲-)، ۲۰۰۰ (میز دو: ۱+ ۴= ۳-) و ۲۰۰۸ (میز سه: ۲+ ۴= ۳-) برای تیم ملی ایران در المپیاد شطرنج بازی کرده[۱] و هم‌اکنون (۲۰۱۰) مربی تیم ملی شطرنج ایران است.

http://sport.harferooz.com/photos/images/838Amir_2520Bagheri_25202.jpg (http://sport.harferooz.com/photos/view.php?filename=838Amir_2520Bagheri_25202.jpg)


او اولین ایرانی است که پس از انقلاب ۵۷ به درجهٔ استاد بین‌المللی دست یافت (قبل از انقلاب ایران ۳ استاد بین‌المللی داشت). باقری از سال ۱۳۸۰ به کشور فرانسه مهاجرت کرد و تحت پرچم ایران به عنوان استاد بزرگی دست یافت اما پس از کسب تابعیت فرانسه مدتی برای کشور فرانسه بازی کرد[۲] ولی اکنون مجددا به نمایندگی از ایران در مسابقات حاضر می‌شود. باقری یک بار به دور نهایی مسابقات قهرمانی فرانسه نیز راه یافت و قهرمان هفتم شطرنج فرانسه شد[۳] او همچنین در لیگ فرانسه هم بازی می‌کند.

آخرین ریتینگ باقری در اکتبر ۲۰۱۰ معادل ۲۴۲۹ بوده که او را در رتبهٔ ششم ایران و ۱۶۲۴ شطرنج‌بازان فعال جهان قرار می‌دهد.

وی در مسابقات قهرمانی جهان فیده ۱۹۹۹ حضور داشت که در دور اول حذف شد و برای مسابقات قهرمانی جهان فیده ۲۰۰۰ هم انتخاب شده بود که به دلیل عدم صدور ویزا موفق به حضور نشد.


سبک بازی

باقری معمولاً بازی را با d4 آغاز می‌کند و با سیاه هم در پاسخ e4 به دفاع کاروکان و در پاسخ به d4 به دفاع نیمزوهندی و بوگوهندی روی می‌آورد.

http://sport.harferooz.com/photos/images/9802dtq2xz.jpg (http://sport.harferooz.com/photos/view.php?filename=9802dtq2xz.jpg)